NUFFNANG

Saturday, April 17, 2010

BILA LAGI??...







You all mesti kenal tempat ni kan.... Tanpa dirancang, pukul 11 lebih malam pada 2hb/4 yang lalu kami sampai ketempat ni... tujuannya sekadar jalan2 tgo pemandangan dan kareana org disini pada waktu malam... terkejut jg la sikit sbb bila sampai d dataran putrajaya penuh dengan org pula.. siap dengan main badminton, makan2, baring2... like berkelah pun ada... rasanya bukan seperti tengah malam..

Kami pun sempat juga la berbaring2 d dataran n d bawah jambatan menuju PICC... sempat tidur lagi kawan kami seorang... siok bah masa tu.. ada angin2... langit pun bersih.. hahaha...

sebenarnya, tida dirancang pun mau p sini... tujuan utama p Low Yatt ja. Kawan beli laptop.. dua org kawan saya ni,,, membeli laptop baru.. biasalahkan, kaya sekejap ja lepas elaun masuk. hehehe... jam 9 lebih kami siap membeli laptop, terus p makan d puchong... haha... tanpa sedar2 kawan(driver) kami ni membawa pula p putrajaya... haha disana laa yang lain pun support ja.... singgah2 lagi p tgo drive kejap sebelum menyusur masuk ke putarjaya....

Yang soinya, hari itu ada ceramah KOAM... dari 8 pagi sampai 5 petang... punya penat.. tp buat kerja gila lg jalan malam. bukan itu ja.. keesokan harinya pun ada lg ceramah KOAM dari jam 8 hingga 5 petang.. disana la terasa betul mengantuk gila2... Tp, dapat bertahan juga la daripada tertidur masa ceramah, cuma tiada apa2 yang masuk... masuk kiri keluar kanan pun tiada... ahhaha.... yang ada diotak masa tu mau balik tidur ja.... Exam KOAM baru ja selesai tadi pagi.. entah lulus atau tidak... maximum salah cuma 35/100 soalan... huhuhuhu.... harap2 dapat lulus la... tp x lulus pun siapa suruhkan... x belajar.. hahaha...... tgo dan lihat ja laa... klu gagal x hairan laa.. klu lulus, it miracle.... Hahahaha.........


gade say : Kalau bukan sekarang, bila lagi mau rasa buat benda2 mcm ni... yang penting tidak buat salah... hahahaha...... apa pun siok/best jg laaa......

4 comments:

Jojoe said...

adoi..dh lama x update blog, sudah xtau mo tulis apa ya..haha..rjn2 la update..sy mo baca..hehe ;)

gade d great said...

hua hahaha...
tiada masa bah.. assignment curi semua idea dalam otak ni... hehehe....

Jojoe said...

haha..klu asgment dh curi idea kmu, tulis la psl asgment dkm tu.haha xD

gade d great said...

hahaha.... nanti la saya tulis rflksi SBE saya d sini... hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG